Heb je een vraag?

Wie zijn wij?

Wij van Altink Aluminium zijn een klein bedrijf wat zich bezighoudt met de productie van aluminium kozijnen.

Sinds februari 2018 heeft Altink Aluminium met veel plezier de unitbouw overgenomen van Intal B.V. te Opmeer. Wij zijn in 2018 begonnen in één loods en zijn ondertussen al verhuisd naar een grotere hal om al onze klanten te kunnen voorzien van hun wensen. Ons team bestaat momenteel uit vier enthousiaste werknemers.

 

Ed

Directeur/ Eigenaar

Brandon

Productie Medewerker/ Calculator

Diana

Administratie

Shannon

Administratie

In opdracht van @jobtol hebben wij deze kozijnen geleverd bij @haardhouthandelwoodswoodshop , bestaand uit 4x Star75 vast kozijn en 1x deur Star75 in de kleur 9011TC (Structuur zwart). De ramen zijn voorzien van DucoTon roosters. Voor informatie of vrijblijvende offertes kunt u contact met ons opnemen!
1x Panorama met 3 panelen en 2x Star75 vaste kozijnen op een dakopbouw! Ral kleur: 9011TC. Voor informatie of offertes kunt u altijd contact met ons opnemen
Wij hebben een aantal maanden geleden dit mooie Reynaers CS-77 Systeem geleverd met een variabele hoek, voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!
Vanmiddag/ vanavond hebben wij ons bezig gehouden met het plaatsen van 3 rolluiken. Heeft u vragen of interesse neem dan gerust contact met ons op !
Gisteren zijn wij eigenaar geworden van deze nieuwe CNC machine. Dat geeft ons de mogelijkheid om profielen van andere leveranciers te bewerken voor deuren en kozijnen. Binnenkort is hier meer over te vinden op onze website www.altinkaluminium.nl<br />
<br />
#machine <br />
#freesmachine <br />
#frezen <br />
#aluminium <br />
#noordholland