Heb je een vraag?
Google Review Widget
Omschrijving Downloads

Omschrijving

Aluminium gevelbekleding is een populaire keuze voor moderne gebouwen vanwege de vele voordelen die het biedt. Aluminium is een lichtgewicht en duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis.Een belangrijk voordeel van aluminium gevelbekleding is de lage onderhoudsbehoefte. Aluminium is bestand tegen corrosie en roest, waardoor het niet zal corroderen of afbladderen zoals andere materialen dat wel doen, waardoor de gevel er altijd netjes uitziet.

Daarnaast is aluminium een efficiënt materiaal omdat het warmte reflecteert, waardoor de energiekosten voor koeling van het gebouw kunnen worden verlaagd.

Het Deco Wall gevelsysteem past perfect bij de hedendaagse architectuur. Het bestaat uit een basisprofiel dat tegen de gevel wordt gemonteerd. Hierop worden de afwerkingsprofielen geklikt. Er bestaan 4 verschillende afwerkingsprofielen voor verticale plaatsing en 1 voor horizontale. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven de woning een strakke uitstraling. Qua kleur heeft u keuze uit het complete Aliplast kleurengamma.

Bij "Downloads" vind u meer informatie over dit product.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Zetwerk/ Waterslagen/ Hoeklijnen Etc.

Bekijken
Vandaag is deze prachtige Aliplast VG500N schuifpui geplaatst die door ons is geproduceerd in opdracht van Daalmijer B.V., hun klant heeft gekozen voor de kleur 1019 LC (Grijsbeige Mat Structuur). Het glas van deze schuifpui betreft 416,8kg deze panelen zijn met de mobiele torenkraan geassembleerd. Om te kunnen ventileren is er gekozen voor een DucoFlat ZR12 ventilatierooster. Na de bouwvak is het tijd om het zetwerk aan hun te leveren in dezelfde kleur. Zodra dit afgerond is zullen wij de afbeeldingen plaatsen. <br />
<br />
Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
In opdracht van @jobtol hebben wij deze kozijnen geleverd bij @haardhouthandelwoodswoodshop , bestaand uit 4x Star75 vast kozijn en 1x deur Star75 in de kleur 9011TC (Structuur zwart). De ramen zijn voorzien van DucoTon roosters. Voor informatie of vrijblijvende offertes kunt u contact met ons opnemen!
1x Panorama met 3 panelen en 2x Star75 vaste kozijnen op een dakopbouw! Ral kleur: 9011TC. Voor informatie of offertes kunt u altijd contact met ons opnemen
Wij hebben een aantal maanden geleden dit mooie Reynaers CS-77 Systeem geleverd met een variabele hoek, voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!
Vanmiddag/ vanavond hebben wij ons bezig gehouden met het plaatsen van 3 rolluiken. Heeft u vragen of interesse neem dan gerust contact met ons op !
Gisteren zijn wij eigenaar geworden van deze nieuwe CNC machine. Dat geeft ons de mogelijkheid om profielen van andere leveranciers te bewerken voor deuren en kozijnen. Binnenkort is hier meer over te vinden op onze website www.altinkaluminium.nl<br />
<br />
#machine <br />
#freesmachine <br />
#frezen <br />
#aluminium <br />
#noordholland